Berpikir positif, bersikap & bertindak bijak

Jalma jujur
Jalma nu daek ngaku mun geus hitut

Jalma teu Jujur
Jalma nu hitut tuluy nyalahkeun batur

Jalma belegug
Jalma nu nahan hitut mangjam-jam lilana

Jalma nu berwawasan
Jalma nu apal iraha kuduna hitut

Jalma nu Misterius
Jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun

Jalma nu sok gugup
Jalma nu ujug-ujug nahan hitut mun keur hitut

Jalma nu Percaya Diri
Jalma nu yakin yen hitutna seungit

Jalma nu Sadis
Jalma nu hitut bari dibekep ku leungeun tuluy dibekepkeun
ka irung batur

Jalma nu Isinan
Jalma nu hitutna teu disada tapi ngarasa isin sorangan

Jalma nu Strategic
Lamun hitut sok bari seuri ngagak-gak meh nutupan sora hitutna

Jalma nu Bodo
Lamun geus hitut tuluy narik napas keur ngagantian hitutna nu kaluar

Jalma nu Pedit
Lamun hitut dikaluarkeun saeutik-saeutik nepi ka disada
tit..tit..tit…

Jalma nu Sombong
Jalma nu sok ngambeuan hitutna sorangan

Jalma nu ramah
Jalma nu sok resep ngambeuan hitut batur

Jalma nu tara gaul
Mun hitut sok bari nyumput

Jalma nu Sakti
Mun hitut bari make tanaga dalem

Jalma nu pinter
Jalma nu bisa nyirian hitut batur

Jalma nu sial
Mun hitut kaluar jeung bukur-bukurna…

Comments on: "Sipat Jalma Dumasar Kana Rupa-rupa Hitutna (Ti Tatangga Sabeulah)" (9)

  1. Hahaha…
    Simkuring seuri nepi ka oyag saawak-awak. Aya ku kituna nya, urang Sunda mah mun heureuy teh tara jauh ti hitut jeung bukur. Dicopy ku simkuring kenging mang?

  2. abualitya said:

    Mangga atuh bade dicopy mah Jang. eta oge pamendak ti buruan tatangga.

  3. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH…………………………….

  4. abualitya said:

    😀

  5. hahahahahahaha sae pisan dugi kulit beteung yeuri hehehe

  6. 😀 hatur nuhun…

  7. nu hiji deui kang jelma gering , nyaeta jalma nu teu bisa hitut …

  8. abualitya said:

    hehe..leres Yi..hatur nuhun tong “nganjang”

  9. ngiring copi kang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: